Børn på krisecentret

Hvis du har børn med på krisecentret, støtter vi dig i at sørge for, at de trives, mens I bor her – og i at hjælpe dem til at komme godt videre.

Forældreskab

Det er dig, der har ansvaret for dine børn, mens I bor på krisecentret. Det betyder, at det er dig, der skal sørge for at […]. Det betyder også, at det selvfølgelig er dig, der bestemmer, hvad der er rigtigt for dine børn.

Men vi vil gerne stille vores faglige viden og vores erfaring til rådighed for dig. Vores to pædagoger er uddannede børnerådgivere og har hjulpet mange […]

Du har også mulighed for at deltage i en mødregruppe, sammen med andre kvinder på krisecentret.

Vi støtter dig i at sikre, at dine børn trives, mens I bor på krisecentret – og i at hjælpe dem godt videre.


Vi kan støtte dig i at hjælpe dine børn godt videre.
Vi kan støtte dig i at hjælpe dine børn med at komme godt videre.

Børnesamtaler

Når en forælder udsættes for vold, rammer volden også indirekte børnene. Børn ser og hører meget mere end vi voksne regner med, og de holder ofte deres tanker og bekymringer for sig selv. Når børn er vidne til vold, bliver de udsat for indtryk, som de ikke selv er modne nok til at bearbejde på en hensigtsmæssig måde.

Derfor er det vigtigt, at børnene får hjælp af en voksen til at bearbejde deres oplevelser og komme godt videre. […]

Dine børn har også mulighed for at deltage i en børnegruppe, sammen med andre børn på krisecentret.

Detalje fra det kort over “Børnetankeland”, som børnerådgiverne bruger, når de taler med børnene om deres tanker, bekymringer og håb.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Morbi vestibulum leo a imperdiet accumsan. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Fusce vitae ipsum vel dolor semper imperdiet. Vestibulum mi lorem, dictum nec nunc non, maximus ultricies ante. Aliquam ultrices fringilla ipsum, in sollicitudin purus lacinia at. Sed nec erat consequat, sodales augue consequat, bibendum lorem. Integer consectetur eget est ut tristique.

Akut brug for hjælp

Ring hele døgnet: 70 20 30 82

Lev Uden Volds hotline

Følg os på FACEBOOK

Hør nyt fra krisecentret

– og hjælp os med at sprede ordet